Головна Хрестищенська гімназія Красноградської міської ради Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSСубота, 27.04.2024, 02:50
Меню сайту

Форма входу

Пошук

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

https://legalaid.gov.ua

Головна » 2020 » Травень » 18 » Про європейські цінності мовою кіно
01:30
Про європейські цінності мовою кіно

Дивіться, не виходячи з дому!

Фільми із Іспанії, Німеччини, Франції, Італії, Австрії, Великої Британії, Польщі та Бельгії. Тож подорожуйте Європою онлайн із майстрами світового кіно! 

«Чемпіони» (Іспанія)

Тренер з баскетболу, засуджений до громадських робіт, отримує завдання зробити чемпіонів з команди людей з ментальними порушеннями.

«Франц» (Німеччина, Франція)

Події відбуваються після закінчення Першої світової війни. Німкеня Анна щодня приходить на могилу свого нареченого Франца, який загинув у Франції. Одного разу вона бачить француза, який теж приніс квіти на могилу її коханого. Поява цього юнака кардинально перевертає життя героїні…

«У моїй кімнаті» (Німеччина)

Армін – фрілансер, у якого мало грошей, але багато вільного часу. Він нещасний, але й не мріє про інше життя. Одного разу він прокидається і дізнається, що все людство зникло з лиця землі.

«Малюк Джо» (Австрія, Велика Британія)

Мати-одиначка Еліс працює старшим агрономом у корпорації з виведення нових видів. Вона створила незвичайну малинову квітку, визначну не тільки своєю красою, але і цілющими властивостями: якщо її тримати при ідеальній температурі, правильно підживлювати і регулярно розмовляти з нею, ця рослина робить свого власника щасливим. Всупереч політиці компанії, Еліс забирає одну з рослин додому як подарунок для власного сина, підлітка Джо.

«Анджело» (Австрія)

Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту. Досягнувши повноліття, Анджело стає знаменитим талісманом віденського двору, поки не вирішує таємно одружитися на білій жінці.

«Холодна війна» (Польща, Франція)

Пристрасна історія кохання між чоловіком і жінкою різного походження та темпераменту, які смертельно несумісні і все ж приречені бути разом. Події відбуваються на тлі Холодної війни 1950-х років у Польщі, Берліні, Югославії та Парижі – неможливі почуття у неможливі часи.

«Король бельгійців» (Бельгія)

Король Бельгії Ніколас III любить свою країну, але деякі бельгійці не відповідають йому взаємністю. Щоб посилити авторитет монарха вирішено зняти фільм про королівський візит до Туреччини, проте у розпал зйомок з батьківщини приходять тривожні вісті: Бельгія на межі розколу. Ніколас зобов’язаний терміново врятувати Бельгію від сепаратизму і закінчити зйомки фільму, але, як на зло, всі польоти скасовані через бурю.

Переглядів: 229 | Додав: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz