Головна Хрестищенська гімназія Красноградської міської ради Реєстрація

Вхід

Вітаю Вас Гість | RSSЧетвер, 28.03.2024, 18:49
Меню сайту

Форма входу

Пошук

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

https://legalaid.gov.ua

Головна » 2020 » Квітень » 17 » Всеукраїнський проєкт «МІШЕЧОК»
13:17
Всеукраїнський проєкт «МІШЕЧОК»

Доброго дня!
Громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World»  з 20 березня 2020 року до 22 травня 2020 року запрошує учнівську молодь взяти активну участь у всеукраїнському проєкті «МІШЕЧОК» 
(оригінал листа за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1BMdrzYzXlMP_pAxXySazVnQV3Nk_SET2?usp=sharing)
Проєкт буде реалізовуватись дистанційно та передбачає конкурсні етапи та подарунки для найактивніших учасників та закладів освіти переможців. Кожні два тижні організатори розігруватимуть подарунки серед учасників індивідуальних номінацій в соціальних мережах, а 22 травня 2020 року оголосять фінальні  результати проєкту та визначать переможців у груповій номінації. Найактивніші отримають призи від партнерів, а навчальний заклад, команду з якого організатори визначать як переможця, отримає супер приз: комплект обладнання для сублімації 5в1 ПРОФІ (устаткування призначена для друку на футболках, подушках, пазлах, чашках, тарілках, кепках, чохлах для мобільних і багато іншого).  
Проєкт проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, генеральний партнер компанія PepsiCo Україна. Умови проєкту та анкета для колективних учасників за посиланням: https://schoolrecyclingworld.org/2020/03/21/всеукраїнський-проєкт-мішечок/.
Результати проєкту опублікують на сайті www.schoolrecyclingworld.org
Звертаємось до Вас із проханням сприяти організації та реалізації проєкту, а саме:
·      опублікувати анонс та результат проєкту на інформаційних ресурсах (додаток 1);
·      донести інформацію про проєкт до педагогічного колективу та учнів навчального закладу.
Конкурс проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України. Партнер проєкту - компанія PepsiCo Україна. 
Ваше сприяння дасть змогу провести проєкт на високоякісному рівні та зробити вагомий внесок у виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвиток екологічного волонтерського руху в Україні.
Контакти представника організаційного комітету проєкту:  Ксенія Ренчковська, керівниця ГО «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» в Україні  тел. +38(098) 818 99 87
З повагою,
Ксенія Ренчковська, керівниця
 ГО «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» в Україні 
Довідка
Всеукраїнський проект «Мішечок» - як карантинні обмеження перетворити на можливості?
Міжнародний молодіжний рух School Recycling World запрошує школярів використати час карантину з користю - долучитися до конкурсу, зробити свій внесок у збереження природи а ще -  виграти призи. В будь-якому випадку, карантин скоро мине, а мішечки та екологічні звички залишаться.
Щороку людство виробляє понад 5 трильйонів поліетиленових одноразових пакетів. За даними ООН, щохвилини у світі використовують приблизно 10 мільйонів пластикових пакетів. Одна українська сім’я у середньому використовує 15 пакетів за один похід до супермаркету. А для того, щоб один такий пакетик розклався, потрібно іноді до тисячі років. 
Менш як за два роки українцям доведеться відмовитися від “кульочків” – у листопаді минулого року Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроєкт про заборону використання більшості поліетиленових пакетів. І виграють ті, хто почне пристосовуватися до майбутніх змін вже тепер. На питання «А чим же замінити пакети?» організатори конкурсу відповідають: “Вихід є. Це багаторазові мішечки”. 
Тож School Recycling World запрошує українських школярів та їхні родинистати частиною всесвітнього руху відмови від поліетиленового пакування вже зараз. Зробити це просто - приєднатися до всеукраїнського проекту «Мішечок». Завдання просте - шити еко-мішечки, щоб у майбутньому користуватись ними у побуті. А ще творчий підхід до справи допоможе виграти супер-призи і зрештою, стати рушієм змін у своєму оточенні. 
Протягом проєкту організатори щотижня заохочуватимуть учасників розігруючи призи у соціальних мережах @schoolrecyclingworld. Тобто кожен, хто пошиє торбинку власноруч, має шанс виграти подарунки
Щоб претендувати на призи, треба поділитися фотографіями робіт та відео процесу виготовлення у соцмережах з додаванням хештегів #мішечокSRW #мішечок #SchoolRecyclingWorld. Встигніть зробити це, а також заповнити анкету учасника до 20 травня 2020 року.  Школа, команда якої підкорить серця журі, отримає головний приз – принтер для сублімаційного друку. 
Умови проекту та анкета для команд-учасників за посиланням : https://schoolrecyclingworld.org/2020/03/21/всеукраїнський-проєкт-мішечок/.
Конкурс підтримує Міністерство освіти і науки України. Партнер проєкту - комапнія PepsiCo Україна. 
Переможців оголосять 22 травня 2020 року на сайті schoolrecyclingworld.org. Учасники можуть завантажувати свої конкурсні роботи до 20 травня включно.
Бути екологічно свідомим – це тренд сучасності. Від активності кожного зараз залежать масштаби екологічного впливу на майбутнє. 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Переглядів: 196 | Додав: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz